Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Eveniment de siguranţă auto-moto cu acces gratuit lângă Cluj

Asociatia Comunitatea Moto Cluj, impreuna cu Timo Moto, WideRoad si IPJ Mures, in calitate de organizatori, au placerea sa invite publicul simpatizant, in aceasta sambata, la un inedit Workshop auto-moto de informare, salvare si prevenire a accidentelor rutiere! Accesul este  gratuit!

  • Demonstratii live despre evitarea unei coliziuni cu motocicleta si cu masina;
  • Discutie libera cu reprezentantii politiei, explicatii despre cauzele principale ale accidentelor si tehnici pentru prevenirea lor.
  • Curs de prim ajutor;
  • Workshop tehnic pentru mentenanta moto;
  • Testare motociclete in poligon, timp de reactie, metode de evitare si franare de urgenta;
  • Multe alte surprize;

Locatie eveniment: La 1,2 ore de Cluj Napoca, la poligon de incercari  IFPTR Sancraiu de Mures: https://goo.gl/maps/yPMHHjn8dWZC8kk57

Data si ora: 27.08.2022 Incepand cu ora 10:30

Fara taxa de participare! Toata actiunea este bazata pe voluntariat din partea celor implicati in organizare, din dorinta de a contribui la siguranta rutiera.

Este un eveniment gratuit, facut doar din multă muncă benevolă si resurse proprii, din dorinta de a contribui la siguranta rutiera.  Asadar este păcat sa nu afle cat mai multi participanti la trafic despre el. Va invitam pe toți sa va invitați prietenii.

Pentru detalii, parteneriate si recomandari, va rugam contactati organizatorii: