Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

AMoS recrutează liceeni care vor să-și depășească limitele prin voluntariat!

Organizația AMoS - Alianța pentru Mobilitate Socială organizează o conferință de recrutare în cadrul proiectului „Erou în Devenire”, pentru toți liceenii din Turda și Câmpia Turzii care vor să profite la maximum de anii de liceu, prin implicare civică, începând cu această toamnă.

Erou în Devenire oferă șansa tuturor tinerilor de liceu din Comunitatea Urbană Arieș să devină voluntari, reușind astfel să dobândească competențe atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, prin contribuirea la implementarea de proiecte comunitare.

Odată cu începerea noului an școlar, cei de la AMoS au susținut activități interactive cu elevi din clasele a 9-a și a 10-a în liceele partenere, prin intermediul cărora aceștia au reușit să asimileze mai eficient conceptul de voluntariat și cu ce vine la pachet practicarea acestuia, încă de la o vârstă fragedă.

Câteva dintre beneficiile de care tinerii pot profita ca voluntari AMoS sunt programele de formare personală și profesională susținute de către experți, formându-și astfel competențe în design grafic, creare de pagini web, vânzări, copywriting, editare foto-video, muncă în echipă, comunicare eficientă, gestionarea timpului și al emoțiilor, persuasiune și multe altele. De asemenea, aceștia au șansa de a face parte dintr-un grup social calitativ, dornic de a face lumea un loc un pic mai bun prin fiecare proiect implementat. Un alt beneficiu este îmbogățirea CV-ului de angajare încă din adolescență, voluntariatul fiind o activitate recunoscută și încurajată la nivel național prin legea 78/2014, art. 2 (1) a voluntariatului.

Conferința va avea loc sâmbăta aceasta, 24 septembrie, în sala mare a Primăriei din Turda, începând cu ora 16:00.

Înscrie-te pe link-ul de mai jos și devino un erou pentru comunitatea ta, prin voluntariat!

https://forms.gle/BHTzayKfe9UcNezj7

Având un istoric de implicare în comunitate de mai bine de opt ani, Alianța pentru Mobilitate Socială are ca scop creșterea gradului de mobilitate socială a locuitorilor și dezvoltarea societății civile din zona Comunității Urbane Arieș. Alianța găzduiește organizații non-profit care desfășoară inițiative civice și educaționale, misiunea sa fiind de a crea contextul pentru dezvoltarea potențialului uman.

Mulțumim liceelor partenere, Colegiul Național „Mihai Viteazul” Turda, Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu”, Liceul Teoretic „Pavel Dan”, Colegiul Tehnic, Colegiul „Emil Negruțiu” Turda, Liceul Teoretic „Josika Miklos”, Primăriei Turda și Transportului Urban Public Turda pentru susținerea și sprijinul acordate în cadrul acestui proiect.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele AMoS, urmărește pagina de Facebook

AMoS: Alianța pentru Mobilitate Socială (https://www.facebook.com/amos.faptebune), pagina de Instagram @amos.romania (https://www.instagram.com/amos.romania/).