Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Hai să dăm mână, cu mână!

♾️Ziua de 24 ianuarie este momentul în care, la nivel național, se sărbătorește gestul de curaj al moldovenilor și muntenilor, de a se uni, sub sceptrul domnului Alexandru Ioan Cuza.

⭕Pentru a marca acest moment de mare însemnătate națională, vă invităm în Parcul Troiței „Slavă Eroilor Neamului Românesc”, situat în fața Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Marți, 24 ianuarie, de la ora 12:00, pe acordurile Fanfarei „Promenada”, ansamblurile folclorice „Ardeleana” și „Mugurelul” ale Centrului Cultural Câmpia Turzii vor încinge tradiționala Horă a Unirii.

✅Toți cei care doresc să fie o parte simbolică din Mica Unire, sunt invitați în fața Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, pentru a se prinde, cu noi, în horă!

Direcția Relații cu Comunitatea