Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

"Mica Unire" - prilej pentru un eveniment cultural la Centrul Gastronomic Turda

“Ia ia şi hai la horă” este titlul unui eveniment care este programat să aibă loc marţi, 244 ianuarie 2023, la Centrul Gastronomic Turda (strada Gheorghe Lazăr nr. 8) cu începere de la ora 14.00.

În fapt, invitaţia e aceea de a sărbători împreună evenimentul dedicat “Micii Uniri” printr-un eveniment cultural organizat de Asociaţia “Casa Colecţiilor” împreună cu Centrul Gastronomic Turda, eveniment care “se va încheia cu bucate alese, asidoma celor din vremea unirii”.

Invitaţi la eveniment sunt:

  • Laura Ionescu - profesor de istorie
  • Arona Bogdan - solistă de operă
  • Cristina Oprea - artist plastic
  • Gabriela Toca - cercetător sociolog
  • Eugen Cojocaru - critic de artă şi film