Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Târgul Mărțișorului se va desfășura în perioada 24 februarie - 8 martie 2023, în Piața Tricolorului

Programul târgului este între 12.00 și 17.00, în fiecare zi. Participanții la târg vor avea oportunitatea să cumpere produse meșteșugărești, cum ar fi vase de ceramică și articole ornamentale din ceramică, flori, articole handmade, aranjamente și decorațiuni din lavandă, uleiuri esențiale, flori de săpun, precum și mărțișoare.

De asemenea, în zilele de 24 februarie, 1 și 8 martie, vor avea loc spectacole artistice cu Ansamblurile Folclorice Țarina, Datina Turdeană și Clubul de Canto Aria, începând cu ora 13:00.

Vă așteptăm cu drag la Târgul Mărțișorului din Piața Tricolorului!

Biroul de presă