Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Broadway Fantasy la Turda

Casa de Cultură Turda organizează un eveniment special, în data de 7 martie, ora 19:00, la Fabrica de Teatru din Turda, unde veți avea ocazia să vă bucurați de cele mai cunoscute spectacole muzicale de pe Broadway, precum "Fantoma de la Operă", "Cats Musical" și "My Fair Lady".

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la numărul de telefon 0264.311.952 sau online, accesând link-ul https://www.tomtix.ro/10065. Nu ratați ocazia de a trăi o experiență de neuitat în orașul nostru!

Spectacolele de teatru muzical sunt o formă sofisticată de artă, care combină muzica, textul și dansul într-un mod unic, oferind publicului o experiență de neuitat. În cadrul acestui eveniment, vă veți putea bucura de un spectacol strălucitor și deosebit, care vă va încânta simțurile și vă va purta în lumea fermecată a teatrului.

De asemenea, pentru a marca Ziua Femeii, soliștii Lorena Puican și Cristian Mogoșan de la Opera Națională Română din Cluj Napoca, alături de pianistul Ovidiu Lup și instrumentiștii Raul Lenart, Vlad Baciu și Efraim Biro, vă vor oferi o performanță excepțională.

Biroul de presă