Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Vodă Piper-un nou spectacol în premieră pentru copii

Duminica aceasta de la ora 11.00 va avea loc premiera spectacolului Vodă Piper, un spectacol pentru întreaga familie în regia Virgil Deceanu.

„Mici sau mari, cu toții iubim poveștile, acestea făcând parte din viața noastră. Teatrul Național Aureliu Manea din Turda vă propune spectacolul „Vodă Piper”, o poveste originală în stilul vechilor povești cu „a fost odată…”, cu multă muzică și întâmplări hazlii care sperăm să vă cucerească. Vă așteaptăm cu nerăbdare să ne amuzăm împreună!” a spus profesorul Virgil Deceanu.

Din distribuția spectacolului fac parte Cornel Miron/Călin Mihail Roajdă, Mihaela Deceanu, Florina Florian, Andrea Cuc, Miky Paicu/Vali V. Popescu.

Biletele sunt aproape epuizate. Cei care nu reușesc să ajungă la premieră sunt invitați să urmărească programul lunii aprilie în aplicația TNAMT (disponibilă pe Android sau IOS) sau pe site www.tnamt.ro.

Vă așteptăm ca de obicei la Fabrica de Teatru!