Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Concert de pricesne la Biserica “Învierea Domnului” din Turda

Primăria Turda și Casa de Cultură Turda vă invită la un concert de pricesne susținut de artista Năstăcuța Iuga, Pr. Diacon Bogdan Turean și Corul Armonia, în Duminica Floriilor, pe data de 9 aprilie 2023.

Concertul va avea loc la Biserica „Învierea Domnului” Turda, Micro III, începând cu ora 18:00.

Năstăcuța Iuga este o cunoscută interpretă de muzică populară și religioasă, iar Pr. Diacon Bogdan Turean este un talentat cântăreț de muzică bisericească. Corul Armonia, sub îndrumarea Pr. Sebastian Zăhan, este format din artiști talentați și apreciați în domeniul muzicii corale.

Concertul de pricesne este un eveniment important în calendarul cultural și religios al comunității noastre, oferind ocazia de a celebra Duminica Floriilor printr-o experiență muzicală specială.

Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi în această seară deosebită!

Biroul de presă