Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

1 Mai la Turda, cu serbare câmpenească

Primăria Municipiului Turda în colaborare cu Casa de Cultură Turda organizează luni, 1 mai 2023, între orele 11:00 și 21:00, Serbarea Câmpenească.

Evenimentul se va desfășura în aer liber, pe platoul din Băi Sărate și va fi dedicat folclorului și gastronomiei tradiționale românești.

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea ocazia să experimenteze mâncăruri tradiționale românești și să se bucure de spectacolul folcloric ce va începe la ora 14:00.

Spectacolul folcloric va fi susținut de Ansamblurile Folclorice Datina Turdeană, Țarina, Fiii Moților Mihai Viteazu, Fiii Moților - Veteranii, Potaissa Turda, Centrul de Zi - Asociația Tradiții Turdene și Ansamblul de Jocuri Țigănești Turda.

De asemenea, vor fi prezenți și artiști consacrați în lumea muzicii populare, precum Andreea Ciupe, interpretă de muzică populară, reprezentantă a folclorului din zona Clujului. Aceasta a absolvit Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj Napoca și a adunat până acum numeroase premii la festivalurile de muzică din țară.

Evenimentul va fi susținut și de tinerii talentați din Turda: Beatrice Simioana, Tudor Pârjol, Daria Șipoș, Medeea Florentin, Bianca Crișan, Denisa Rusu, Sara Moldovan, Ioana Budae, Raluca Drule, Gabriel Făgădar, Emanuela Vâtcă, Denisa Lombre, Maria Coța, Denisa Rotar, Darius Zah.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună într-un mod tradițional românesc!

Biroul de presă