Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Eveniment moto, sâmbătă - "Câmpeneasca moto CMC 6000 membri la placinte înainte"

Toți clujenii sunt așteptați sâmbătă asta 06 mai 2023 "La plăcinte înainte", sărbătoarea plăcintelor și a motocicliștilor.

Evenimentul are loc în satul Văleni comună Manastireni începând cu ora 15:30.

Muzică live, călărie, teste motociclete, concert iar la final, fetele satului vor alege și premia cea mai frumoasă motocicletă.

Evenimentul își da startul în Cluj Napoca, cu ocazia împlinirii a 6000 membri pe grupul asociației Comunitatea Moto Cluj.

Sute de motocicliști vor porni din parcarea "Emag" de pe strada Dorobanților la ora 12:30 și vor face un tur cu destinația sat Văleni.

Fiecare motociclist și pasager AJUNS ÎN FORMAȚIE la Văleni, pe lângă un lemn pentru cric, va primi un ticket în baza căruia va avea inclus gratuit: o porție de mici sau ceaun, o plăcîntă, o bere sau un suc.

Oricine dorește, poate rămâne peste noapte în propriul cort deoarece a doua zi, duminică 7 mai, placintaria Stan și Bran organizează un show de muzică populară.

Toți vizitatorii vor primi gratuit stikere tematice, vor putea face fotografii memorabile!

Va invităm alături de noi!

"Câmpeneasca moto CMC 6000 membri la placinte înainte"

Organizat de: Timo Moto Verif, Placintaria Stan si Bran, Asociația Comunitatea Moto Cluj

Traseu parada: https://maps.app.goo.gl/t2dz74FhaKsB65UW7

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1429396964482457