Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Sărbătoarea Copilăriei revine în Parcul Central din Turda

Vă invităm în data de 1 iunie, în Parcul Central unde va avea loc evenimentul tradițional Sărbătoarea Copilăriei. O zi specială dedicată celor mai importanți și prețioși oameni din viața noastră - copiii.

Sărbătoarea Copilăriei reprezintă o ocazie de a celebra inocența, bucuria și creativitatea copiilor, dar și de a le oferi oportunitatea de a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni. Cu acest prilej, Primăria Municipiului Turda și partenerii săi au pregătit un program diversificat, menit să aducă zâmbetul pe buzele micuților și să creeze amintiri de neuitat.

Programul evenimentului poate fi consultat accesând link-ul: https://primariaturda.ro/events/sarbatoarea-copilariei-2023/. Aici veți găsi informații detaliate despre activitățile pregătite, programul spectacolelor și alte surprize pline de voie bună!

Alături de partenerii noștri: Salina Turda, Compania de Apă Arieș, Stada Group Romania, AWE Infra, Nova Power Gas, Holcim România, Nello Construct, Queen Cofetărie, Rusalca, Drosera Building Bistrița, Top Gel, Milexim, Atlas Tour, Happy Express Events invităm toți părinții și copiii din oraș și din împrejurimi să se alăture acestei sărbători a copilăriei și să se bucure împreună de toate activitățile pregătite.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o zi minunată, plină de distracție și voie bună!

Biroul de presă