Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Expoziție personală Memoria Obiectului - Vioara DINU. 31 august - 24 septembrie 2017

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes judeţean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează, în perioada 31 august – 24 septembrie 2017, expoziția personală MEMORIA OBIECTULUI a artistei Vioara DINU.

Expoziția va fi deschisă începând de joi, 31 august 2017, în sălile de expoziții temporare (parter) ale Muzeului de Artă Cluj-Napoca.

Întâlnirea publicului  cu artista și lansarea catalogului expoziției va avea loc în ziua de 21 septembrie 2017, ora 18.00, eveniment la care va fi prezent și curatorul expoziției, Mircea Oliv.  

Formarea artistică a doamnei Vioara Dinu a început în orașul Deva, unde a absolvit Liceul de Artă (1975) și s-a împlinit în mediul artistic clujean, la Institutul de Artă Ion Andreescu, unde a absolvit secția de Ceramică, promoția 1980, la clasa profesorilor Rodica Svințiu și Mircea Spătaru. S-a stabilit în municipiul Bistrița, orașul în care, de mai multe decenii, desfășoară o bogată  activitatea profesională și artistică. Din anul 1990 este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Activitatea sa expozițională este foarte bogată, din 1979 până în prezent participând la numeroase manifestări de grup, saloane naționale și internaționale. De asemenea, expozițiile personale ale doamnei Vioara Dinu (sticlă, obiect, pictură, desen) au fost găzduite, de-a lungul anilor, de o seamă de muzee și galerii din Bistrița, București, Bacău, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Gyula (Ungaria), Poitiers (Franța).

Expoziția va fi deschisă în perioada 31 august – 24 septembrie 2017, de miercuri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10:00-17:00.