Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Expoziţie personală Dumitru Popa la GMA Turda

Galeria Municipală de Artă Turda găzduieşze luni, 4 septembrie, de la orele 18:00, vernisajul expoziţiei “Fascinanta călătorie prin multivers” a artistului plastic Dumitru Popa, evenimentul fiind organizat de Casa Municipală de Cultură Turda.

Dumitru Popa este membru al UAPR  filiala Cluj. A expus începand cu anul 1974, participând la expoziţii de grup în mai multe oraşe din ţară printre care Timişoara, Deva sau Cluj-Napoca.

Absolvent al Institutului de Arte Plastice “Ioan Andreescu" din Cluj-Napoca, Dumitru Popa a profesat ca designer la Slatina şi Cluj-Napoca şi a predat pictură şi design vestimentar la Clubul Copiilor din Turda.

În expoziţia de la GMA Turda Dumitru Popa va prezenta un număr de 70 de lucrări de pictură decorativă şi instalaţii.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 4-18 septembrie, de luni până vineri, între orele 10:00 şi 16:00.