Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Spectacol folcloric aniversar “7 Vieți dac-aș avea, aș cânta și aș juca”

Cu ocazia aniversării a 35 de ani de activitate a Ansamblului Folcloric "Mugurelul", Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociația Culturală "La Curțile Dorului", organizează în data de 22 septembrie 2017 un spectacol folcloric autentic susținut de prieteni dragi.

Ansamblul "Mugurelul" înființat la inițiativa instructorului Nelu Mihășan a promovat de-a lungul timpului cântecul, portul și jocul popular, tradițiile și obiceiurile noastre culturale, atât în țară, cât și în străinătate, lăsând peste tot în lume amprenta unicității.

La 35 de ani de activitate artistică, prietenii de-o viață din lumea muzicii populare românești, se întâlnesc la Câmpia Turzii, într-un spectacol de excepție intitulat "7 Vieți dac-aș avea, aș cânta și aș juca".

Vă invităm, să fiți alături de acești oameni extraordinari, vineri, 22 septembrie 2017, ora 17:00, în sala de spectacole "Mircea Mihășan" a Palatului Cultural "Ionel Floașiu".

DIRECȚIA RELAȚII CU COMUNITATEA