Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Dezbatere despre copii, părinţi şi cadre didactice

Miercuri, 18 octombrie 2017, începând cu ora 17.00, la sala Tour Dart, str. P-ța Republicii, nr.14, Organizația Femeilor Social Democrate Turda, va organiza dezbaterea cu tema: „Părinții și copiii lor”, destinată părinților, copiilor, adolescenților și cadrelor didactice.

Participanții vor descoperi metode și  abordări concrete pentru situațiile cu care se confruntă părinții  în relația cu copiii, în special cu cei aflați la vârsta la care sunt predispuși spre consumul de țigări sau substanțe nocive.

Invitații evenimentului sunt: Cerasela Libeg - psiholog, Mihai Tudor Iftime – speaker, Grigore Marchiș - preot,  Sebastian Zăhan – Coordonator Asociația Turda –Tin

Vă așteptăm cu drag!