Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

4 experți în leadership de talie mondială le vor vorbi prin video turdenilor pasionați de dezvoltare personală

John Maxwell, Dave Ramsey, Cheryl Bachelder și Warrick Dunn vor vorbi despre cum să conduci, motivezi echipe și să convingi oamenii să te urmeze

Evenimentul Live2Lead revine la Turda. Peste 100 de turdeni sunt așteptați în 30 octombrie de la ora 17.30 în Sala Mare a Primăriei să urmărească proiecții video cu cei mai mari guru ai leadershipului la nivel internațional.

Speakerii vor aborda teme precum sfaturi practice despre cum să trăiești o viață împlinită și de succes,  care sunt trăsăturile de bază ale unui leader și antreprenor de succes și leadership prin adversitate.

Evenimentul este oferit de către clubul de leadership John Maxwell Team România, prin 2 dintre reprezentanții săi: Mihai Tandea și Daniela Nica. Cei doi organizează evenimentul la Turda în parteneriat cu Asociația Noa Events, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria și Consiliul Local Turda.

Conferințele Live2Lead sunt organizate atât în România cât și la nivel mondial.

Mihai Tandea  „Leadershipul este puterea de a influența: pe noi înșine și pe cei din jurul nostru”

„Leadershipul, contrar opiniei multora, nu este doar apanajul celor din vârf. Leadershipul este rolul fiecăruia dintre noi, este puterea de a influența: pe noi înșine și pe cei din jurul nostru. La Live2Lead 2017 din 30 octombrie, John Maxwell, Davey Ramsey, Cheryl Bachelder și Warric Dunn ne vor împărtăți câteva aspecte esențiale care să ne dezvolte abilitățile de leadership astfel încât noi să creștem influența. Te invit la o experiență de leadership pentur că, așa cum

spunea adesea John, nu contează doar ce înveți ci și de la cine înveți.” spune Mihai Tandea, membru certificat John Maxwell Team și trainer la Impuls Training.

De asemenea, Cătălin Balog Bellu, reprezentantul Asociației Noa Events Turda, este de părere că Live2Lead este o șansă pentru toți turdenii pasionați de dezvoltare personală.

„Ne bucurăm că reușim și anul acesta să aducem în Turda un eveniment de o asemenea anvergură. John Maxwell este cel mai titrat expert al momentului în leadership, iar ceilalți speakeri sunt, de asemenea, figuri marcante cu o experiență uriașă. Astăzi tehnologia ne dă posibilitatea să „clonăm” astfel de oameni. Putem, cu ajutorul echipei John Maxwell din România, să-i aducem în toate colțurile lumii astfel încât lumea să aibă acces la ei, să-i cunoască și să se inspire.”, spune Cătălin Balog Bellu, reprezentant Noa Events Turda.

Accesul la evenimentul Live2Lead este GRATUIT, dar înscrierea se face pe baza unui formular online care poate fi accesat aici.

Despre cei 4 speakeri ai evenimentului Live2Lead

John Maxwell

John C. Maxwell este un autorul nr. 1 de best-seller-uri al New York Times, coach, și speaker care a vândut mai bine de 25 milioane de cărți traduse în 50 de limbi.

În 2014 a fost apreciat ca fiind liderul numărul 1 în business de către American Management Association® și cel mai influent expert în leadership din lume conform Business Insider șiInc. Magasine. El a fost de asemenea votat ca cel mai important profesionist în leadership din lume de către  LeadershipGurus.net, timp de șase ani consecutiv.

Ca și fondator al John Maxwell Company, John Maxwell Team și EQUIP, el a dezvoltat peste 6 milioane de lideri în aproape toate țările lumii.

Laureat al Premiului Maica Tereza pentru Pace Mondială și Leadership de către Luminary Leadership Network, Dr. John Maxwell vorbește în fiecare an pentru companii din Fortune 500, președinți de țară și o mulțime de lideri de afaceri de top mondial.

Poate fi urmărit pe  Twitter.com/JohnCMaxwell.

Dave Ramsey

Este businessman, speaker motivațional, autor și realizator de emisiuni tv și radio pe tema managementului banilor personali și managementul datoriilor.

Programul sau, The Dave Ramsey Show, este difuzat de peste 500 de stații radio din SUA și Canada. Programul tv, The Dave Ramsey Show, a fost difuzat pe Fox Business Network până în iunie 2010.

A scris numeroase cărți, 5 dintre ele fiind New York Times bestsellers. În 2009 a primit premiul Marconi Award Winner pentru personalitatea anului la radio și a fost inclus în National Radio Hall of Fame in 2015.

Compania sa, The Lampo Group, în care 6 departamente internaționale dedicate educației financiare.

A inventat cuvântul și conceptul ENTRELEADERSHIP, care combină responsabilitățile antreprenoriale / proprietar de afacere mică (ENTREpreneur) cu a unui lider (LEADERSHIP).

Cheryl A. Bachelder

Este pasionată de industria restaurantelor și recunoascută pentru gândirea sa strategică, performanțele financiare remarcabile și dezvoltarea unor lideri excepționali și a echipelor cu performanțe extraordinare.

Este CEO la Popeyes®Louisiana Kitchen, Inc. din 2007, unde a reabilitat financiar compania și a produs o creștere fără precedent prin expansiune tip francize. A stabilit un scop și un set de principii inspiraționale companiei.

Are peste 35 de ani de experiență în construirea brandurilor și conducerea companiilor (Yum Brands, Domino’s Pizza, RJR Nabisco, The Gillette Company and The Procter & Gamble Company).
Este speaker public și vorbeste auditoriului despre experiențele sale de Leadership în companiile pentru care a lucrat.

Cartea sa, “Dare To Serve”, a primit aprecieri deosebite de la Stephen Covey, Ken Blanchard și mulți alți specialiști din domeniu.

Warrick Dunn

Este o legendă a fotbalului american, a jucat 12 ani în National Football League (NFL). A primit titlul de cel mai bun debutant in 1997 și a câștigat de 3 ori Pro Bowl MVP (cel mai bun jucator al Super Bowl).

A fondat două instituții caritabile: Homes for the Holidays (HFTH) în 1997 și started Warrick Dunn Charities (WDC) în 2002 pentru a ajuta familiile cu un singur părinte să obțină o locuință.
În 2008 a scris cartea autobiografică, “Running For My Life”, în care descrie cum a trecut de la tragedie (moartea mamei sale care era parinte singur), depresie, negare la iertare, speranță și success;
În 2007, împreună cu Andre Agassi, Muhammad Ali, Lance Armstrong, Jeff Gordon, Mia Hamm, Tony Hawk, Andrea Jaeger, Jackie Joyner-Kersee, Mario Lemieux, Alonzo Mourning and Cal Ripken, Jr. a fondat “Athletes for Hope”, o organzație non-profit care ajută sportivii profesioniști să își dezvolte pasiunea pentru filantropie.

Detalii găsiți pe pagina de Facebook Skill Up Conferences.