Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

„Colindăm colind duios” - concert de colinde al Parohiilor Ortodoxe din Municipiul Câmpia Turzii

Apropierea sărbătorilor de iarnă, a momentelor petrecute în mijlocul familiei ne îndeamnă să ne gândim, mai profund, la divinitate.

Poveștile cu pruncul născut în ieslea din Betleem, steaua care a luminat calea magilor și îngerii care cântau în Ceruri, toate acestea sunt posibile prin intermediul colindelor, aceste cântece minunate care ne-nvăluie sufletele într-un aer cald și mistic.

În acest context, Protopopiatul Ortodox Turda vă invită în data de duminică, 17 decembrie, orele 17:00, în Sala Mare a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, să luați parte la un regal de colinde, în interpretarea corurilor bisericilor ortodoxe din municipiul nostru.

La eveniment vor participa: Liga Tinerilor Creștini Ortodoxi Români Câmpia Turzii, Corul Parohiei Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului” Câmpia Turzii Corul Parohiei Ortodoxe „Învierea Domnului” Câmpia Turzii, Corul Parohiei Ortodoxe „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” Câmpia Turzii, Corul Parohiei Ortodoxe „ Sf Ilie Tesviteanu” Câmpia Turzii, Corul Parohiei Ortodoxe Luna, Corala Preoțească a Protopopiatului Ortodox Turda.

Concertul „ Colindăm colind duios” se află la a V-a ediție, iar organizatorii își propun ca, prin intermediul său să creeze o legătură spirituală între ansamblurile corale și audiență, prin intermediul colindelor. Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de aceste momente divine.

Direcția Relații cu Comunitatea