Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Șezătoare culturală la Câmpia Turzii

Primăria si Consiliul Local al Municipiului Campia Turzii, vă invită în data de 16 februarie 2018, ora 17.00, în sala mică a Palatului Cultural “Ionel Floașiu” la o șezătoare culturală.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația Femeilor Voluntare din comuna Luna  și se dorește a fi o manifestare cultural-comunitară prin care cei prezenți vor avea ocazia să redescopere frumosul din obiceiurile și tradițiile zonei.

În cadrul acțiunii, reprezentanții Asociației vor expune în scenă tradițiile și poveștile de odinioară din lumea și viața satului, obiceiurile folclorice locale, valorificând astfel o parte din farmecul tezaurului românesc lasat moștenire de generații.

Directia Relatii cu Comunitatea