Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Expoziția „Octavian Goga - Ipostaze ale unei personalități”

Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează expoziția „Octavian Goga - Ipostaze ale unei personalități”, care deschide seria evenimentelor dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

Vernisajul va avea loc vineri, 9 martie a.c., de la ora 11.00, expoziția urmând a fi deschisă spre vizitare în perioada 9 martie - 9 mai 2018.

 Prin selecția de lucrări de artă plastică, fotografii și documente din colecțiile muzeului, reprezentanții edificiului muzeal urmăresc să pună în evidență câteva ipostaze ale personalității marelui poet și om politic Octavian Goga care şi-a închinat viaţa luptei pentru unitatea naţională a românilor precum și rolul acestuia în înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.