Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Seară duhovnicească la Câmpia Turzii

“Strâmtă și anevoioasă este calea către Mântuire”, spune Sfânta Scriptură. Atât de anevoioasă încât Fiul Omului a străbătut drumul Golgotei.

În amintirea acesteia, Primăria si Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii alături de Mitropolia Clujului, Sălajului și Maramureșului  și Grupul Tinerilor Ortodocși, organizează o Seară Duhovnicească, intitulată “Drumul Patimilor spre Înviere”.

Evenimentul are loc astăzi, 22 martie 2018, de la ora 18:00, la Palatul Cultural “Ionel Floașiu” .

Invitatul serii este Arhimandritul Dumitru Cobzaru, Exarhul Mănăstirilor din Mitropolia Clujului, Sălajului și Maramureșului.

În încheierea serii duhovnicești cei prezenți vor putea admira o  expoziție a veșmintelor preoțești și un colaj de icoane, a profesorului universitar dr.Marcel Muntean, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj Napoca.

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea