Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Premierea câştigătorilor concursului de proză scurtă ”Povești și amintiri din orașul meu”

Miercuri, 28 martie, ora 13, la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, în sala festivă, va avea loc premierea copiilor și tinerilor participanți la  ediția a XV-a a Concursului de proză scurtă.

Concursul este organizat de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” pentru marcarea Zilei Mondiale a Cărții pentru Copii și Tineret din 2 aprilie,  în acest an fiind dedicat în mod special  sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Tema din acest an a fost ”Povești și amintiri din orașul meu”  , iar publicul țintă copii din clasele VII-VIII și liceeni din clasele IX-XII.

Cei 31 de participanți din acest an, care s-au întors în timp pentru a realiza frumoase pagini despre eroi și evenimente istorice din orașul nostru, provin de la școlile gimnaziale ”Ioan Opriș”, ”Andrei Șaguna”  ”Teodor Murășanu”, precum și de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” și Colegiul Tehnic Dr. Ioan Rațiu”.