Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Festivalul Peştelui la Câmpia Turzii 19-20 mai

În perioada 19-20 mai la Câmpia Turzii va avea loc ceea ce organizatorii au numit “Festivalul peştelui” (în engleză i-au spus “Lake Fish Festival” aşa că undeva o neconcordanţă există).

Anunţat atât drept concurs de pescuit cât şi competiţie şi festival gastronomic, evenimentul va avea loc la complexul de agrement “La trei lacuri”.

Potrivit organiatorilor, în 19 mai are loc concursul de pescuit staţionar pentru seniori “Cupa 3 lacuri”, iar pe 20 mai este programată competiţia culinară împărţită pe patru categorii:

  • Categoria A: 5 feluri de bază diferite din peşte
  • Categoria B: meniu finger food pentru şase persoane
  • Categoria C: meniu tradiţional pentru 10 persoane
  • Categoria D: live cooking show

Acelaşi eveniment promite peste 20 de reţete culinare din peşte de apă dulce şi Live Cooking Show cu Masters of Flames Culinary Division precum şi o parte de divertisment despre care se spune doar atât: “concerte, muzică live, ansambluri”.