Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Sunteţi invitaţi la lansarea unei noi cărţi semnate de profesorul Mihai Răzvan Neagu!

Cu deosebită stimă vă invităm să participaţi la lansarea cărţii FORMAREA ELITEI ORTODOXE DIN TRANSILVANIA, BANAT ŞI CRIŞANA LA SFÂRŞITUL SECOLULUI AL XIX-LEA ŞI ÎNCEPUTUL SECOLULUI AL XX-LEA. STUDENŢI ROMÂNI DIN TRANSILVANIA, BANAT ŞI CRIŞANA LA FACULTATEA DE TEOLOGIE A UNIVERSITĂŢII DIN CERNĂUŢI (1875-1918), autor PROF. DR. RĂZVAN MIHAI NEAGU.

Evenimentul va avea loc marţi 22 mai 2018, orele 16 în Sala Mare a Primăriei Municipiului Turda.

Volumul va fi prezentat de conf. univ. dr. Şerban Turcuş (Universitatea Babeş-Bolyai), prof. univ. dr. Sorin Şipoş (Universitatea din Oradea), CŞ II dr. Iosif Marin Balog (Institutul de Istorie ,,George Bariţiu’’ din Cluj-Napoca), dr. Horaţiu Bodale (Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei Cluj-Napoca).

Prezenţa dumneavoastră ne onorează!