Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Bánffy Music Day - Castelul Bánffy, Bonțida - 15 septembrie 2018

Fundaţia Transylvania Trust, responsabilă pentru restaurarea castelului Bánffy din Bonțida, are ca scop revitalizarea acestui spațiu istoric prin organizarea evenimentelor culturale și comunitare.

Anul acesta, în septembrie vă așteptăm la Bánffy Music Day, un eveniment dedicat muzicii clasice.

Concertul mare are ca pretext valsul Pas banale, compus de Miklós Bánffy, care va fi interpretat de pianista Alexandra Făgărășan, de Orchestra Notes&Ties (dirijor Dalma Toadere Kovács, aranjament muzical Daniel Patrick Cohen) alături de alte piese muzicale din acea epocă. Vă invităm să participați și la cele nouă miniconcerte care vor avea loc în interioarele restaurate ale castelului, la vizite ghidate, prezentare de carte, degustare de vin și picnic.

Ne vor onora cu prezența și membri familiei Bánffy.

Intrarea este liberă!

Detalii despre programul evenimentului, organizat în data de 15 septembrie 2018, începând cu ora 14:00, se găsesc pe site-ul www.transylvaniatrust.ro sau pe pagina Facebook a Castelului Bánffy din Bonțida.

Vă așteptăm la Castel!

Partener: Filarmonica de Stat Transilvania
Sponsori: Administrația Fondului Cultural Național, Bethlen Gábor Alap, Nemzeti Kulturális Alap
Parteneri media: Radio România Muzical, Radio România Cluj, Kolozsvári Rádió Románia, Paprika Rádió, Transindex, Gherla Info, Infotrafic, Cluj.Com Ghid Local, Cluj4ever, I like Cluj, mKlasica