Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Despre idealul înfăptuirii României Mari, cu profesor doctor Răzvan Neagu

Un eveniment care îşi propune să marcheze importanţa anului pe care îl parcurgem, aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, este programat să aibă loc luni, 22 octombrie, la Turda.

Mai exact, Primaria Municipiului Turda, Compania de Apă Arieş S.A. şi Centrul Raţiu pentru Democraţie anunţă lansarea broşurii ÎNFĂPTUIREA UNUI IDEAL: “ROMANIA MARE” al cărei autor este profesorul Mihai Răzvan Neagu, doctor în istorie.

Aşa cum anunţă organizatorii, evenimentul are loc luni, 22 octombrie, de la ora 18:00 în sala studio a Teatrului “Aureliu Manea” din Turda.