Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Primăria Municipiului Turda vă invită la concertul coral “Armonii de Toamnă”

Concertul coral “Armonii de toamnă”, organizat de Casa de Cultură Turda, a ajuns la ediția a IV-a și va avea loc pe data de 2 noiembrie 2018, ora 19.00, la Teatrul Aureliu Manea.

În program vor evolua ansamblurile corale Psalmodia Transylvanica - Cluj-Napoca, Voci Transilvane - Cluj-Napoca, Astra - Câmpia-Turzii, Armonia - Turda și Duo Opera Vox cu un recital clasic.

În An Centenar, concertul va aborda o tematică muzicală românească, iar publicul este invitat la o seară românească sub semnul Unirii. Intrarea este liberă.

Biroul de Presă