Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

TSD Turda vă invită să percepeţi Marea Unire pe înțelesul celor mici

Organizația de tineret a Partidului Social Democrat are bucuria de a vă invita, vineri, 30 noiembrie, începând cu ora 15:00, în sala Tour D’Art din Turda, strada Republicii nr. 14, pentru a urmări un spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri.

Va fi un eveniment inedit care își propune să surprindă cele mai reprezentative momente ale Marii Uniri din anul 1918.

Pentru înțelegerea însemnătății acestui moment crucial pentru identitatea României, vor fi prezenți prof. dr. Răzvan Mihai Neagu, poetul Călin Pop și elevul Mihai Tudor Iftime, care vor prezenta punctul lor de vedere despre acest eveniment și vor explica pe înțelesul tuturor importanța Marii Uniri.

Dorim să surprindem caracterul specific românesc printr-o expoziție pe pictură cu tematică patriotică, semnată de Iarina Bucur. Pe scenă vor interpreta preotul Sebastian Zăhan, Daria Șipoș, Ștefania Petric, Clubul de canto Aria și Ansamblul folcloric condus de Vasile Baciu. De asemenea, trupa de teatru de la școala Teodor Murășanu va juca o scenetă dedicată acestui moment.

Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă anunțați prezența la numărul de telefon: 0745311315.

Vă aștepăm cu drag!