Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

La Câmpia Turzii se va auzi „Sunetul Crăciunului”

Sărbătorile de iarnă, prilej de veselie și speranță, se apropie, iar administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii pregătește cetățenilor o serie de manifestări culturale, menite să aducă spiritul Crăciunului în sufletul fiecăruia.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii în parteneriat cu Asociația Culturală Eufonia Câmpia Turzii, vă invită sâmbătă, 15 decembrie 2018 de la ora 18:00 la sala „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” Câmpia Turzii, la Concertul „Sunetul Crăciunului”.

Vor concerta tinerii instrumentiști ai Cercului de Pian, coordonați de profesor, Sorina Oltean, Fanfara „Promenada” a Centrului Cultural al Municipiului Câmpia Turzii, dirijată de profesor Sorin Sălăjan, dar și Grupul Vocal Melody al Clubului Copiilor din Câmpia Turzii, coordonat de profesor, Nicușor Lăcătuș.

Intrarea este liberă!

Direcția Relații cu Comunitatea