Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Se anunţă manifestări dedicate Zilei Culturii Naţionale şi poetului Mihai Eminescu, la Turda

Primăria Municipiului Turda, Teatrul ,,Aureliu Manea" și  Casa de Cultură a Municipiului Turda organizează, în data de 15 ianuarie, o serie de evenimente culturale cu prilejul împlinirii a 169 de ani de la nașterea marelui poet național, marcând astfel și ”Ziua Culturii Naționale”.

Manifestările vor debuta de la ora 15:00 la Galeria de Artă unde vor avea loc diverse ateliere de comunicare, cu titlul ”Eminescu al meu”, în cadrul cărora se va discuta despre importanța operei eminesciene și aportul lui Eminescu la dezvoltarea și unitatea culturii universale. Aceste ateliere sunt coordonate de directoarea Casei de Cultură, Ana Sevan.

De la ora 19:00, toți iubitorii poeziei eminesciene sunt așteptați la Teatrul Aureliu Manea, unde echipa TAMT a pregătit un recital de poezii interpretate într-o formulă inedită și spectaculoasă sub titulatura ”Și dacă...Eminescu”

In seria manifestărilor dedicate Zilei Culturii Naționale și celebrării poetului Mihai Eminescu se înscrie și concertul coral pe versuri eminesciene "Lacul codrilor albastru" susținut de corul "Armonia" al Casei de Cultură Turda. Evenimentul va avea loc în data de 17 ianuarie, ora 18,00 în Sala Mare a Primăriei Turda.

Vă așteptăm cu drag!