Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

O nouă întâlnire “Seri de suflet” cu Lili Oniş şi Ioana Racolţa. Haideţi cu cărţi de acasa şi citiţi la întâlnirea culturală

Joi 31 ianuarie 2019,  începând cu orele 19:00, vă invităm la cea de-a doua întâlnire  Seri de Suflet. Lili Oniş şi Ioana Racolţa, cele care au iniţiat  aceste întâlniri, vă aşteaptă la Andy's Caffe în lumea muzicii şi a poeziei!

Vă îndemnăm să aduceţi din biblioteca proprie o carte  şi să citiţi în cadrul întâlnirii  un fragment sau o poezie din autorul preferat!

Invitata specială a acestei seri va fi prof. Dora Fodor.

Invitatul permanent al Serilor de Suflet este prof. univ. dr. Călin Felezeu, cel care ne-a dat ideea realizării acestor întâlniri muzical-literare de cafenea.

Dorinţa noastră este de a aduna la un loc cât mai mulţi oameni care împărtăşesc aceleaşi pasiuni şi de a forma un grup de cultura în comunitatea turdeană.

Vă aşteptăm să bem împreună un ceai ori o cafea în lumea cuvintelor şi a sunetelor.