Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Bobi Dumitraş şi Petrică Iştoc într-un nou spectacol pe 31 martie la Turda

După ce pentru spectacolul de stand-up comedy care va avea loc vineri, 29 martie la Pensiunea Pelicanul s-au epuizat deja biletele, iată că cei doi comedianţi cunoscuţi mai mult de la emisiunea iUMOR (Bobi Dumitraş este cunoscut şi de când era component al trupei Fără Zahăr) mai susţin un spectacol la Turda.

Cel de-al doilea spectacol va avea loc tot la Pensiunea Pelicanul, duminică, 31 martie, de la ora 19.00.

Preţul biletelor este acelaşi: 25 de lei dacă se achită în avans şi 30 de lei în ziua evenimentului. Bilete online aici bit.ly/2Fn3qaO

Pentru cei care doresc mai multe informaţii sau doresc să facă rezervări sunt puse la dispoziţie două numere de telefon: 0731457455 şi 0745166122.

Pe cei care doresc să îşi reaminteasca de parcursul celor doi in emisiunea de umor, iată câteva video-uri mai jos:

Bobi - Corijenţa

Bobi în finala iUMOR

Petrică la iUMOR