Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Concert de pricesne la Turda pe 24 aprilie la Biserica “Învierea Domnului”

În Săptămâna Patimilor vă invităm la tradiționalul Concert de Pricesne pe care Primăria Turda și Casa de Cultură îl organizează în  data de 23 aprilie la Biserica "Învierea Domnului" ( Micro III).

Pe 23 aprilie, creștinii îl prăznuiesc pe Sfântul Gheorghe, patronul spiritual al Turzii, evenimentul fiind un bun prilej pentru a marca  acest aspect din viața spirituală a orașului.
Programul cuprinde recitaluri susținute de ansamblul coral "Armonia" al Casei de Cultură Turda, grupul vocal bărbătesc "Theotokos" din Cluj- Napoca, artiștii lirici: Ioana Felea Popa, Sebastian Zăhan și Bogdan Turean.
În concert va susține un recital BASUL IOAN VRĂSMAȘ, renumit artist liric care a cântat pe mari scene din țară și străinătate, președintele Companiei Culturale "Opera Vox" , căreia i s-a decernat anul acesta Marele Premiu Radio România Cultural ( secțiunea muzică). 
La pian - prof. Elena Lungu 
Vă așteptăm cu drag la o fărâmă de liniște sufletească.