Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Vino la vernisajul expoziţiei “Anotimpuri” la galeria de arta din Turda. Expun artiştii AAP Câmpia Turzii

Joi, 30 mai 2019, Galeria de Arta “Valer Suciu” din municipiul Turda îşi deschide din nou porţile de la ora 17.30 pentru vernisajul expoziţiei “Anotimpuri”, expoziţie în cadrul căreia expun artiştii membri ai Asociaţiei Artiştilor Plastici Câmpia Turzii.

Referitor la această expoziţie, Iuliana Pop, în calitate de preşedinte al AAP Câmpia Turzii, menţionează:

“«Arta ar trebui sa fie numai bucurie! De aceea nu exista artisti, ci numai oameni care simt nevoia sa lucreze intru bucurie! Sa cante, asemenea pasarilor! Arta este altceva decat redarea vietii, este transfigurarea ei!» spunea Constantin Brancusi.
Asociatia Artistilor Plastici Campia Turzii vine in fata iubitorilor de arta cu o multitudine de lucrari pe tema «Anotimpuri». Fie ca este vorba de anotimpurile anului, ale varstei sau ale iubirii, toate aceste lucrari sunt rodul zbuciumului launtric si se convertesc in mesaje catre privitori. Artistii invita ca fiecare privitor sa se desprinda de lumea reala si sa intre in aceste oferte cromatice pentru a-si cauta rezonanta sufleteasca in aceste descinderi spre lumea interioara.
Exprimandu-si sentimentele intr-un mod artistic, creatorii de frumos au dorit ca acea atingere de aripa divina si lumina din sufletul lor sa se reflecte in lucrari, pentru ca «fiecare isi picteaza viata in culorile sufletului sau».
Va invitam asadar sa veniti la vernisajul expozitiei Asociatiei Artistilor Plastici Campia Turzii si sa descoperiti speram noi, mici oaze de liniste si incantare a ochiului si a sufletului.
Multumim pentru colaborare si sprijin in organizarea acestei expozitii Primariei Municipiului Turda, Casei de Cultura Turda si doamnei Cristina Oprea.”