Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

La Câmpia Turzii are loc un marș dedicat copiilor și tinerilor cu dizabilități din municipiu

Primăria Municipiului Câmpia Turzii, prin Centrul de Zi „CARINE”, serviciu social specializat din cadrul Direcției de Asistență Socială, organizează în parteriat cu Asociația PRO ASSISTO Câmpia Turzii în data de 5 iunie 2019, cu începere de la ora 14.00 un MARȘ în cadrul CAMPANIEI: „SINGURA DIZABILITATE ESTE O ATITUDINE GREȘITĂ”, cu scopul senzibilizării comunității cu privire la nevoile de integrare, acceptare și valorizare a copiilor și tinerilor cu dizabilități din Municipiul Câmpia Turzii.

Astfel, tinerii se vor întâlni în Sala de Ședințe a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” și vor mărșălui pe traseul: Palatul Cultural „Ionel Floașiu” - Primăria Municipiului Câmpia Turzii și retur.

Campania a început în luna noiembrie 2018 și se va finaliza în luna noiembrie, anul curent și are ca obiective:

  • Conștientizarea comunității cu privire la nevoia de integrare socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități;
  • Responsabilizarea comunității privind implicarea activă în procesul de integrare socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități;
  • Recunoașterea potențialului propriu al fiecărui copil și tânăr cu dizabilități;
  • Valorizarea copiilor și tinerilor cu dizabilități ca viitori cetățeni activi;
  • Mobilizarea copiilor și tinerilor cu dizabilități și implicit a aparținătorilor în procesul de integrare socială.

Vă invităm să vă alăturați marșului de susținere a tinerilor cu dizabilități în semn de solidaritate cu aceste persoane minunate care înfruntă obstacolele din viața de zi cu zi!

Direcția Relații cu Comunitatea