Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

VIDEO TEASER | Concert al grupului Hristic la biserica Filadelfia din Turda

Grupul creştin Hristic va susţine la Turda un concert de muzică creştină intitulat “Întreabă-te Al Cui eşti”, eveniment organizat de Bisericile Pentricostale din Turda, eveniment care va avea loc miercuri, 10 iulie, ora 18.00 la Biserica Pentricostală Filadelfia din Turda, strada Tineretului nr. 40.

La evenimentul de la Turda va fi prezent şi pastorul Luigi Miţoi, care va oferi un mesaj pentru suflet tuturor celor prezenţi.

Mai jos puteţi viziona videoclipul de promovare a turneului “Întreabă-te Al Cui eşti” al grupului de muzică creştină Hristic, turneu care are loc în România în perioada 8-25 iulie şi la care sunt invitaţi mai mulţi pastori.