Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Teatrul “Aureliu Manea” vă propune “Omul care a văzut moartea”

Teatrul “Aureliu Manea” a transmis un comunicat în care anunţă un nou spectacol - “Omul care a văzut moartea” - comunicat semnat chiar de regizorul spectacolului, Ovidiu Cosac, comunicat pe care îl redăm, în cele ce urmează, în exact forma în care al-am primit:

Omul care a văzut moartea

Este încă un exemplu, încă o ipostază a luptei pentru putere. În teorie această luptă o duc oameni imposibili, care doresc prosperitatea poporului și ridicarea țării pe noi culmi. Din păcate pe sub aceste haine frumoase se văd dedesupturi murdare care nu au nimic cu etica și morala enunțate inițial. Dinpotrivă este evidentă dorința de căpătuire, hoția și imoralitatea.

Nu putem generaliza pentru că o ceartă ar nega democrația, singura șansă defapt.

Putem totuși îngroșa cu penița teatrului și cu ajutorul umorului, trăsături pe care oamenii nu trebuie să le uite nicio clipă. Asta pentru democrație!

Ovidiu Cosac