Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Ioan Bocşa şi ansamblul “Icoane” susţin un spectacol de excepţie la Turda

Primăria și Consiliul Local Turda vă invită miercuri, 30 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul  Aureliu Manea, să luați parte la un spectacol de excepție susținut de IOAN BOCȘA și ansamblul folcloric ICOANE.

Evenimentul cultural aduce în fața publicului turdean spiritualitatea românească, printr-un spectacol folcloric - sinteză a zonelor tradiționale -și prin proiecția poemului cinematografic ,,Suflet românesc – atunci și acum”. Pelicula reconstituie pragurile vieții, valorificând cântece rituale, instrumentale,dansuri tradiționale și poezia lui Lucian Blaga.
Biletele se găsesc la Casa de CulturăTurda.

Casa de Cultură Turda