Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

"Colind pentru suflet” - Ediția a III-a

Colindul românesc reprezintă o parte din moștenirea culturală a neamului nostru, în care muzicalitatea limbii române se presară cu evlavia amintirilor legate de Nașterea Mântuitorului, Hristos.

În decursul istoriei noastre, colindele au circulat prin viu grai, ele fiind consemnate în scris şi notate muzical mult mai târziu, îndeosebi pe filele cărţilor de strană, pe ceasloave şi minee, dar strânse şi în colecţii de colinde şi predate de dascăli de biserici.

În acest context, pentru al treilea an consecutiv, Municipiul Câmpia Turzii va găzdui evenimentul „Colind pentru suflet”.

Astfel că în data de 12 decembrie 2019 beneficiarii Centrului de Zi Clement vor primi colindul într-o atmosferă de sărbătoare, care are menirea de a strânge legăturile formate între aceștia și echipa centrului.

Evenimentul va avea loc la Palatul Cultural Ionel Floașiu în sala de ședințe cu începere de la ora 10:00.

Sunt invitați la acest eveniment toți beneficiarii centrului de zi, dar și toți cei care vor să fie alături părinților, bunicilor și prietenilor lor, în aceste clipe de poveste.

Direcția Relații cu Comunitatea