Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Vernisaj la început de an la Turda

Pentru iubitorii de artă plastică anul 2020 debutează cu un vernisaj la galeria de artă turdeană: Gheorghe Cheţa expune de Bobotează.

Mai exact, Primăria Turda, Casa Colecţiilor, Centrul de Informare şi Promovare Turistică Fizeşu Gherlii şi Casa de Cultură Turda vă invită la vernisajul expoziţiei de pictură “Viaţa satului de 100 de ani” semnată de artistul plastic Gheorghe Cheţa.

Evenimentul are loc luni, 6 ianuarie 2020, de la ora 17.30 la galeria de artă “Valer Suciu” din Turda, strada Libertăţii 2-4.

Expoziţia va fi deschisă şi va putea fi vizitată în perioada 6-14 ianuarie 2020.