Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Zeci de donatori la Câmpia Turzii

Peste 40 de persoane au donat sânge în campania de la Câmpia Turzii

Organizată de TNL (Tineretul Naţional Liberal) Câmpia Truzii şi ALC (Asociaţia Liberalism pentru Comunitate) Câmpia Turzii în colaorare cu Centrul de Transfuzii Cluj, campania de donare de la Câmpia Turzii se află la a cincea ediţie.

Potrivit primarului Dorin Lojigan, până la orele 11.00 în dimineaţa zilei de joi, 23 septembrie, au fost să dineze sânge la policlinica din Câmpia Turzii aproximativ 40 de persoane.

Şi pentru că cei care s-au implicat în organizarea campaniei au fost liberalii din Câmpia Turzii, printre donatori s-au numărat şi membri ai TNL şi ALC.

Potrivit edilului de la Câmpia Turzii fiecare donator a avut de completat câte o declaraţie în care a menţionat situaţia în care se află privind lucrurile din perspectivă pandemică (vaccinat, trecut prin boala, etc.), triajul epidemioloogic fiind făcut "ca la fiecare activitate în spital".

 

Pentru a vedea alte peste 1.710 de videoclipuri accesează şi abonează-te la canalul nostru de YouTube.