Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Un nou an şcolar la Şcoala "Mihai Viteazul"

Bucuria şi emoţiile inerente au fost evidente şi la festivitatea de începere a noului an şcolar (2023-2024) la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” de la Câmpia Turzii.

Părinţi, bunici şi copii au păşit cu emoţie în curtea şcolii - în special micuţii care veneau prima data la şcoală, în clasa pregătitoare, dar şi cei care, începând cu acest an şcolar, erau în clasa întâi.

“Banuiesc că sunteţi foarte nerăbdători să mergeţi la clase, să vă cunoaşteţi noii diriginţi, noii învăţători [...] am investit în infrastructură, am început modernizarea şcolii” spunea director Daniela Paşc înainte de a oferi cuvântul primarului Dorin Lojigan în cadrul festivităţii de deschidere a noului an şcolar.

Elevii au avut bucuria ca, după vacanţa de vară, să vadă modernizările care au avut loc la şcoala din Câmpia Turzii fie că era vorba de sălile de clasă, de noile desene sau de noile table interactive.

Astfel, prin eforturile depuse, conducerea şcolii a reuşit să surprindă elevii şi cadrele didactice care se vor bucura de noile facilităţi realizate prin proiectul PNRAS (Programul Naţional pentru Reducerea Abandonului Şcolar) care se derulează în perioada 2022-2025 la şcoala din Câmpia Turzii.

Cu atât mai mult prin derularea acestui proiect şcoala este preocupată de reducerea abandonului şcolar şi îmbunătăţirea rezultatelor pe care elevii urmează să le aibă în cadrul Evaluării Naţionale, inclusiv prin diverse activităţi remediale, excursii pentru elevi, activităţi extracurriculare sau activităţi de formare a cadrelor didactice.

Atât elevii cât şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii beneficiază de mijloace moderne de predare-învăţare în conformitate cu standardele europene, mai ales dacă amintim cele mai importante investiţii efectuate în cadrul proiectului: achiziţia tablelor inteligente pentru toate clasele de gimnaziu.

“Dragi părinți, dragi elevi, vă așteptăm în anul 2023-2024 într-o școală amenajată și dotată la nivel și standarde europene. Am modernizat această școală cu ajutorul proiectului PNRAS pe care îl derulăm până în anul 2025. Am reușit să dotăm școala noastră cu display-uri  moderne, de ultimă generație, pentru a facilita actul educațional. Vom moderniza toate clasele cu aceste display-uri și vom facilita accesul la educație, la tot ceea ce este mai bun pentru copiii noștri” spunea director Daniela Paşc, cu referire la importanţa proiectului PNRAS pentru bunul mers al instituţiei de învăţământ din Câmpia Turzii.

 * 

*    *

Pentru a vedea alte peste 1.990 de videoclipuri accesează şi abonează-te la canalul nostru de YouTube.