Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Fri, Mar
117 New Articles

Pe 26 ianuarie 2024, Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează cea de-a V-a ediție a Cupei Unirii la fotbal în sală. Evenimentul consacrat pentru microbiștii din orașul nostru va avea loc la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev”, începând cu ora 12:00.

  • Napocatrio Snow Day, ziua în care copiii beneficiază de cursuri gratuite de schi, alături de unii dintre cei mai buni instructori din Transilvania, va avea loc duminică, 21 ianuarie 2024, la Buscat.
  • Cursurile sunt concepute să ofere o introducere în schi pentru cei care doresc să descopere magia acestui sport minunat și să dobândească abilități de bază într-un mediu controlat și profesionist.
  • Napocatrio va asigura pentru 50 de copii din medii defavorizate, de la școlile din județul Cluj, o experiență unică. Ei vor avea asigurat și transportul până pe pârtie, vor primi echipamente și vor avea ocazia să experimenteze acest sport alături de ceilalți participanți.

More Articles ...