Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primarul Cristian Matei: “Un nou început pentru fotbalul turdean! Astăzi a avut loc ședința Adunării Generale a Asociaților ACS STICLA ARIEȘUL TURDA”

Sport
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a anunţat prin intermediul reţelei de socializare facebook că sunt şanse mari ca fotbalul turdean să beneficieze de un nou început - eventual mai prosper chiar la nivel de rezultate - marcat inclusiv prin şedinţa Adunării Generale a Asociaţilor  ACS Sticla Arieşul Turda.

Iată ce a mai anunţat, cu aceeaşi ocazie, primarul Cristian Matei:

Cu această ocazie a fost investit pentru următorii 4 ani noul Consiliu Director al Asociației, avându-l ca președinte pe reputatul avocat Budișan Călin, fost prodecan al Baroului Cluj și conducător al echipelor Someșul Apahida și CS Florești, precum și coordonator, în ultimii 14 ani, al naționalei de fotbal a avocaților.
Noul Consiliu Director are 2 vicepreședinți, în persoana domnilor Sărmășan Marius-Adrian, consilier local, și Oltean Augustin-Cornel. Secretar este profesorul Potora Florin-Tudorel, iar ceilalți membrii sunt directorul executiv Corpodean Alexandru, domnul Podar Artur-Iulian și Roman Ciprian. O echipă managerială competitivă, care va avea ca obiectiv de bază alcătuirea unei echipe de seniori de valoare, în care să se regăsească jucătorii talentați din Turda, alături de alți jucători experimentați ce vor întări lotul echipei noastre.
Un alt obiectiv primordial îl va reprezenta organizarea bazei de tineret și juniori, care pe termen mediu și lung să reprezinte o veritabilă pepinieră pentru echipa de seniori. Atragerea de sponsori privați și conturarea în următorii 2 ani a unui buget apt să permită atacarea promovării în al doilea eșalon al țării precum și o administrare cat mai transparenta a clubului din toate punctele de vedere sunt, de asemenea, obiective țintă ale noii conduceri administrative.
Mult succes tuturor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS