Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” participă în acest weekend la ultimul turneu al Seriei Vest din cadrul Diviziei A2 Volei Feminin, desfășurat la Timișoara

Sport
Tools
Typography

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” participă începând de astăzi, 26 februarie 2021, la cel de-al VI-lea turneu al Diviziei A2 Feminin Vest și ultimul din serie, care se dispută la Timișoara în acest weekend.

În urma turneului care a avut loc acum două săptămâni la Craiova, turdencele s-au întors acasă cu două victorii și speră ca și de această dată să aculumeze cât mai multe puncte pentru a fi din ce în ce mai aproape de atingerea obiectivului acestui sezon și anume: promovare în Divizia A1.

Alături de echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”, manageriată de cea mai valoroasă jucătoare de volei din România din toate timpurile, Cristina Pîrv, vor participa la turneul disputat la Timișoara formațiile: SCMU Craiova, CSM Timișoara și CSU Politehnica Timișoara, gazda turneului.

Formația turdeană va juca împotriva CSU Politehnica Timișoara, vineri, 26 februarie, contra CSM Timișoara sâmbătă, 27 februarie și împotriva echipei SCMU Craiova duminică, 28 februarie.

- Programul turneului -

  • Vineri, 26 februarie 2021
    • Ora 16:00 - SCMU Craiova- CSM Timișoara
    • Ora 18:00 - ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” - CSU Politehnica Timișoara
  • Sâmbătă, 27 februarie 2021
    • Ora 16:00 - ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” - CSM Timișoara
    • Ora 18:00 - SCMU Craiova - CSU Politehnica Timișoara
  • Duminică, 28 februarie 2021
    • Ora 11:00 - ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” - SCMU Craiova

Fetele au pornit în această dimineață încrezătoare spre Timișoara, având în minte un obiectiv clar: acela de a da 100% pe teren, în cadrul fiecărui meci.

Acum două săptămâni ne-am bucurat de un turneu perfect, întrucât am revenit acasă, la Turda, cu două victorii, în urma celor două meciuri disputate la Craiova. Speram ca și de această dată să se repete același scenariu, dar să bifăm trei victorii din trei meciuri. Va fi un turneu greu întrucât primul meci îl avem în ziua în care facem deplasarea, dar ne dorim mult să facem o figură frumoasă. Am muncit mult în cadrul antrenamentelor, echipa este din ce în ce mai bine închegată, iar fetele își doresc mult promovarea.
 Pandemia ne-a „furat” bucuria de a avea sala plină de susținători, de iubitori ai voleiului și acest lucru ne lipsește, precum și acea emoție pe care doar publicul ți-o poate oferi, dar simțim toată dragostea pe care turdenii ne-o transmit prin cadrul rețelelor de socializare și le mulțumim pe această cale pentru toată susținerea. Luptăm pentru a-i face mândri!
”, a declarat Cristina Pîrv, managerul echipei ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” înainte de turneul de la Timișoara.

Meciurile vor fi transmise LIVE

Meciurile se vor desfăşura fără spectatori ca urmare a Ordinului Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii. Acestea vor fi transmise LIVE, pe pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/Politehnica-Timisoara-Volei-Feminin-720634424659697/?ref=page_internal , iar cele ale echipei turdene vor putea fi urmărite și pe pagina de FacebookACS Volei Turda: https://www.facebook.com/acsvoleiturda .

După acest turneu urmează faza de Play off-ul, iar apoi Turneul de Promovare.  

Despre ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”

ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” a fost înființată în urmă cu un an, din dorința Cristinei Pîrv de a se implica în voleiul turdean, acolo unde a început și povestea ei. Echipa este alcătuită din turdence și fete din împrejurimi și își dorește să promoveze cât mai mult sportivii locali. În luna martie a acestui an, voleibalistele au ajuns în turneul semifinal al Seriei Vest a Diviziei A2, turneu care a avut loc la Craiova.

Din staff-ul echipei ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” fac parte: Cristina Pîrv – fondatorul și președintele clubului sportiv, Bogdan Tănase, antrenorul echipei, Vlad Toma, preparatorul fizic al formației turdene și Alexandru Lazăr, antrenor și președinte de onoare al clubului, fiind totodată cel care a descoperit-o pe Cristina Pîrv.

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” este susținută de Primăria municipiului Turda.

Sponsori: Primăria municipiului Turda, East Agro, Compania de Apă Arieș Turda SA, Salina Turda.

Persoană de contact:
Maria Man
- 0744191176

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS