Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Activitatea Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda (ianuarie - iunie 2021)

Sport
Tools
Typography

Incepand cu 24 iunie, sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda au intrat in vacanta pana la finalul lunii iulie, cand vor participa la un cantonamentul de pregatire, in localitatea Abrud.

Participarea la competitii a fost mult mai redusa decat in alti ani, datorita pandemiei, singurele concursuri fiind cele online de la BRASOV, BACAU si GALATI, si doar de formatii. Speram ca din toamna sa incepem sa participam din nou si la concursurile de perechi.

Din fericire cu ocazia Zilei de 1 Iunie am putut evolua cu 4 din cele 5 formatii la spectacolul organizat de Primaria Turda si Casa de Cultura. A 5-a formatie a participat la Concertul de Tango Argentinian organizat la Teatru National " Aureliu Manea".

La finalul lunii iunie am pastrat traditia si am organizat pentru parinti, vizionari la toate grupele, vizionare care in decembrie a fost on-line, iar acum a fost in sala, live.

Desi a fost un an foarte greu, am reusit sa premiem toti sportivii cu pachete cu dulciuri si diplome, Cu aceasta ocazie perechea Lorena Oltean si Dragos Vasvari s-au retras din activitatea competitionala, datorita finalizarii studiilor.

Activitatea de peste vara care are loc la sediul clubului din str. Aviatorilor nr. 14:

  • Din 12 iulie:
    • Scoala din vacanta - program After School , in sala Coltul VESEL
    • Atelier de Teatru - cu actrita DOINA SOPRONI
    • Dansul MIRILOR- curs pentru viitori miri
    • petreceri pentru copii si familii - sala Coltul VESEL
    • 24 - 31 iulie Cantonament destinat pregatirii sportivilor pentru noul sezon competitional care incepe in septembrie .
  • Din 9 august :
    • - reincep antrenamentele de grup si private la grupele de performanta
    • - si toate activitatile de mai sus.

Dorim tuturor sportivilor Vacanta placuta !

Va multumim pentru colaborare si va dorim o vara frumoasa!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS