Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

“Samuraii” turdeni au venit cu medalii de la Cupa Banzai Arad

Sport
Tools
Typography

În perioada 16-18.07.2021, 24 de cluburi sportive din ţară s-au aliniat la startul Competiţiei internaţionale de Karate, organizată la Arad.

14 Samurai Turdeni, au avut o ultimă verificare, înainte de Campionatul Mondial de Karate din septembrie şi, s-au aliniat cu mic cu mare, cu emoţii dar şi cu mult curaj la startul acestui concurs. 11 medalii au ajuns la Turda şi au fost cucerite de către: 

  • Băiceanu Elena: kihon 10 ani, medalie de argint, locul II
  • Bobic Cristian: kihon 8 ani, medalie de bronz, locul III
  • Căţănaş Carla: kata 8 ani, medalie de aur, locul I
  • Căţănaş Ianis: kata -7 ani, medalie de aur,locul I şi kihon -7 ani medalie de bronz, locul III
  • Căţănaş Tudor: kata – 7 ani, medalie de argint,locul II şi, kihon – 7 ani ,medalie de argint, locul II
  • Câmpean Rareş: kata 14-15 ani medalie de aur, locul I
  • Demeni Alexandru: kihon 9 ani, medalie de argint, locul II
  • Roman Paul: kihon 11 ani, medalie de aur, locul I
  • Perșa Alexndru: kihon 12 ani, medalie de aur , locul I

Felicitări copii! Deşi aflaţi la prima competiţie, Bobic Cristian, Demeni Alexandru şi Roman Paul şi-au învins emoţiile şi au demonstrat că ambiţia dăruirea şi orele de antrenament petrecute în sală nu au fost în zadar şi alături de ceilalţi sportivi au reuşit să urce clubul pe locul 10 in clasamentul general al competiţiei.

Mulţumirile noastre se îndreaptă atât  către părinţii sportivilor care de fiecare dată sunt alături de copii şi sprijină deplasările acestora cât şi Primăriei Municipiului Turda şi a domnului Primar Cristian Matei, a Companiei de Apă Arieş, a Salinei Turda, a firmelor Dav Seis, Capricia Centrale, Maxim Invest, EurocrisTrans şi Cofetăriei ArTei pentru sprijinul şi ajutorul oferit pe tot parcursul acestui an.

Felicitări Samurailor, urmează un cantonament de pregătire dar și de relaxare înainte de Campionatul Mondial de Karate din luna septembrie!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS