Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Activitatea la clubul Dans Sportiv Potaissa Turda continuă în concordanţă cu vremurile

Sport
Tools
Typography

Datorită vremurilor nu prea avem concursuri și spectacole, dar pregătirea sportivilor continuă sub diferite forme.

Între 5-7 noiembrie s-a desfășurat la Sibiu cel mai mare și mai titrat concurs internațional din România, și anume Transilvania Grand Prix, concurs organizat sub egida WDFS și FRDS. Au avut loc 3 Campionate Mondiale, competiții naționale și internaționale, care au adus la Sibiu peste 1600 de sportivi din 32 de țări. Din stafful tehnic a făcut parte d-l Alin Miron - scrutineer WDSF și d-na Diana Miron - arbitru open la competițiile naționale.

82 de cluburi din România s-au înscris la TGP,  printre care și Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda, cu perechea MULEA ROBERTO și TRÂMBIȚAȘ DIANA, care a debutat la clasa H 12-15 ani, după 3 ani de pauză competițională. Au dansat o singură etapă  și au obținut 9 puncte. Rezultatul este unul bun având în vedere că e o pereche nou formată, fără experiență și cu o pauză competițională foarte mare.

Mulțumim pe această cale D-lui Primar Cristian Matei și CAA Turda pentru sprijinul acordat ca această deplasare să aibă loc!

În luna octombrie pregătirea artistică a sportivilor s-a desfășurat într-un alt mod decât cel obișnuit. Timp de 2 săptămâni sportivii au putut participa la concurs de desene cu tema: Dans în Pandemie, concurs de dovleci pictați sau sculptați, concurs de machiaje și coafuri nereușite și un concurs de scrisori și poezii de groază, destinat celor mari. Participarea a fost numeroasă, de aceea și numărul de premii a fost suplimentat. Premiile au fost acordate de EVOLY București, dar și de persoane fizice : d-na Alexandrina Joldeș, cât și de antrenorii clubului.

Din juriu au făcut parte d-na Dana Deac, d-na Lili Oniș și d-na Doina Șoproni, cărora le mulțumim pentru ajutorul acordat !

Felicităm pe această cale pe toți cei care au participat la concursuri, indiferent de rezultatul obținut !

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă premierea, cât și înscrierea la TGP Sibiu - D-l Primar MATEI CRISTIAN, CAA Turda, ALEXANDRINA JOLDEȘ, EVOLY BUCUREȘTI !

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS