Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Inspectoratul Școlar Județean Cluj organizează Concursuri de schi fond cu elevii din medii dezavantajate ale județului Cluj

Sport
Tools
Typography

În perioada 29-30 ianuarie 2022, Inspectoratului Școlar Județean Cluj a desfășurat etapele III și IV din cele șase concursuri de schi fond, programate în acest sezon.

Concursurile s-au desfășurat în data de 23 ianuarie 2022 Râșca  și la Beliș în data de 29 ianuarie 2022.

 La aceste  competiții au participat 162 de elevi, din toate cele 7 centre  montane de schi fond, din  județul Cluj: Școala Gimnazială Răchițele, Școala Gimnazială „Pelaghia Roșu” Mărișel, Școala Gimnazială Măguri Răcătău,  Școala Gimnazială „Avram Iancu” Beliș, Școala Gimnazială „Ady Endre” Sâncraiu, Școala Gimnazială Râșca, Școala Gimnazială Rogojel-Săcuieu.

Și de această dată, competițiile s-au bucurat de sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, precum și de aportul consiliilor locale ale comunelor Beliș și Rîșca, pentru desfășurarea în condiții optime a acestei competiții unice la nivel național, destinată exclusiv elevilor din medii defavorizate ale județului Cluj.

Redăm mai jos rezultatele acestor două competiții_Cupa „Scorușet” și Cupa „Sălănducu”:

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS