Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Dansatorii turdeni, în sprijinul Ucrainei

Sport
Tools
Typography

Sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda au participat la Campania "Sprijin pentru Ucraina" cu o donație de produse medicale și lucruri de primă necesitate, cât și cu o sumă de 2065 lei. Acești bani au fost donați de către sportivi din "pușculița" lor.

Produsele au fost preluate de Centrul de Colectare din Turda, iar suma de bani adunată a fost transferată în Contul Crucii Roșii Române - filiala Cluj.

Scopul nostru principal a fost ajutorarea copiilor, dar și dansatorilor din Ucraina, mai ales că avem mulți prieteni ucrainieni, în lumea noastră a dansului.

Nu suntem la prima participare de acest gen, dar aceasta e prima în care sportivii își donează o parte din rezervele lor. Trebuie să îi învățăm că trebuie și să dăruim, nu doar să primim.

Referindu-ne la activitatea noastră sportivă putem spune că ne pregătim pentru un concurs de formații care va avea loc în aprilie la Tg. Mureș, iar în perioada 18-20 martie, 10 sportivi vor participa la un Seminar Național organizat la Timișoara, cu sprijinul FRDS, unde vor avea ca antrenori străini de renume mondial.

Spectacolele le-am reînceput cu o participare la evenimentul dedicat zilei Femeii, organizat marti 8 martie de CNMV, prin 4 sportivi de-ai noștri, elevi în clasa a 5-a : GHERMAN CĂTĂLIN - ONEȚ OANA și SIMONCA FLORIAN - ȘUTEU SANDRA.

Și să sperăm că vor urma și altele!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS