Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Dans Sportiv “Potaissa” Turda - scurt bilanţ pe luna martie

Sport
Tools
Typography

În luna martie pe lângă spectacolele de Ziua Femeii, sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda au participat și la alte evenimente importante.

Între 18-20 martie, 10 sportivi, cât și antrenorii clubului au participat la un seminar gratuit la Timișoara. Seminarul a fost organizat de către ASCDS Sportim Dance și firma Construct RO.OR, sub egida și cu sprijinul FRDS.

Sportivii prezenți la seminar au fost : SAROȘI RAREȘ, OLARI ANAMARIA, GHERMAN CĂTĂLIN, ONEȚ OANA, NICOLA RĂZVAN, CRIȘAN MARIA ELLA, DABIJA DANIEL, PUCA DARIA, MULEA ROBERTO și TRÂMBIȚAȘ DIANA. Ca și antrenori i-au avut pe GRAHAM OSWICH, MARCUS HOMM, MELINDA, LASSE ODEGAARD, SIMONA FANCELLO.

D-l ALIN MIRON a făcut parte din brigada oficială, reprezentând  România la WORLD CUP LATIN - Kiskunmajsa, UNGARIA în calitate de scrutineer.

Alte două perechi : JOLDEȘ ANDREI, POP LORENA, DABIJA DANIEL, BEREKMERI IRIS au reprezentat clubul, dar și orașul Turda în spectacolul organizat de către participanții la proiectul ERASMUS + - LET`S SHARE THE BEAUTIES STOP THE BULLYING - conducerea Colegiului Tehnic Turda.

Mulțumim părinților sportivilor, cât și Conducerii școlilor și liceelor de la care provin acești sportivi pentru sprijin !

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS